Deelnemen en inschrijven kan nu!

Vanaf nu kunt u zich definitief inschrijven voor een van de projecten in Nijkerk.

Inschrijven kan via deze link.

U ontvangt na registratie een lidmaatschapsovereenkomst van Zon op Nijkerk en een financieringsovereenkomst. Deze documenten worden door u ondertekend en aan Zon op Nijkerk geretourneerd. Op basis hiervan ontvangt u een factuur.

Wanneer op voldoende panelen is ingeschreven, geven we de installateur opdracht om de panelen te installeren op betreffend dak. We houden u natuurlijk op de hoogte van de voortgang.

Handig om te weten als u voor een aantal panelen wilt inschrijven: Een paneel produceert ongeveer 250kWh per jaar. Check uw jaaroverzicht hoeveel energie u verbruikt. Een gemiddeld gezin verbruikt ongeveer 3200 kWh per jaar.