Algemene voorwaarden

De leden van Zon op Nijkerk bepalen de voorwaarden zelf. Dat doen ze in de ledenvergadering van de coöperatie.

Bij deelname geldt:

• U kunt al deelnemen met één zonne-deel. Meer kan natuurlijk ook.
  • Om lid te worden van Zon op Nijkerk vragen wij inschrijfgeld. Dat is om administratieve – en opstartkosten te kunnen dekken.
  • Wij maken gebruik van de ervaring van Zon op Nederland en nemen zoveel mogelijk van hun kennis over.
  • Zon op Nederland heeft een contract met GreenChoice afgesloten, dat wij hun onze zonne-stroom leveren. Dit om zo veel mogelijk voordeel voor haar coöperaties én u als lid te kunnen krijgen
    Wanneer u zonne-delen aanschaft via Zon op Nijkerk, dan moet GreenChoice uw stroomleverancier worden. Dat wordt gemakkelijk voor u geregeld.